Het gemaal is nog steeds in de winterslaapstand, maar dat betekent niet dat de vrijwilligers ook op winterslaap staan. Integendeel achter de schermen wordt er alweer druk gewerkt om het gemaal zomerklaar te maken en een aantal belangrijke klussen uit te voeren. Zo worden de luchtvaten gekeurd door Lloyds voor uw en onze veiliheid en worden er andere aanpassingen gedaan aan het gemaal. Op de tweede zaterdag en zondag in mei is dan het eerste grote evenement oftewel de open gemalen dag. Vanaf begin mei zijn we iedere 2e zaterdag van de maand geopend en begin juni is de bekende Amstellanddag waarbij in heel Ouderkerk aan de Amstel en omgeving allerlei activiteiten georganiseerd worden. U bent weer van harte welkom!!!

Mocht u het gemaal tussentijds willen bezoeken met een groep dan kunt bellen met 06-54694815