Marian van der Weele ons Stichtingsbestuurslid namens de gemeente Ouder Amstel heeft een prachtige carrière stap gemaakt, van wethouder Ouder Amstel naar burgemeester in Waterland. Wij zijn natuurlijk heel blij voor Marian en de gemeente Waterland krijgt een hele goede burgemeester, maar we vinden het jammer dat ze ons gaat verlaten. Naast bestuurder was ze ook vrijwilliger, hielp ze actief mee met onze klussen en was ook niet te beroerd om het zware werk te doen zoals het tornen van de motor. Op opendagen was Marian altijd erbij en door haar passie voor cultuurhistorie en toerisme heeft ze een netwerk opgezet waar wij nog lang van kunnen profiteren. Mede dankzij Marian is ons gemaal nu ook een gemeentelijk monument. Wij wensen Marian dan ook heel veel succes in Waterland en ze komt vast nog wel eens langs op de fiets!