Afgelopen vrijdag hebben we opnieuw een grote stap gezet De lang gekoesterde wens om een toilet bij het gemaal te hebben gaat nu echt gebeuren.

Dankzij inspanningen van Henk Kooyman en wethouder Marian van der Weele van de gemeente OuderAmstel die de benodigde rioolmaterialen beschikbaar hebben gesteld Dankzij opzichter Rick Hoefs van de firma Boele (onderaannemer van Waternet) die met z’n mannen het zware werk hebben gedaan met groot materieel en de medewerking van Waternet is de riool dwars door het weiland op de bestaande riool aangesloten en hoeven wij zelf slechts met vrijwilligers  het laatste stukje naar het toilet aan te leggen.

Dank nogmaals voor deze spontane en snelle aktie die maar weer eens aangeeft waar samenwerking toe kan leiden. Wij gaan zo snel mogelijk de boel aansluiten en dan…………………..hebben we een eigen toilet bij het gemaal!